Натуральні маски для обличчя на основі фруктових паст

Картинка користувача artyshok.
Тел.: 
+380964043695
Ціна: 
49 грн.

Натуральні маски для обличчя на основі фруктових паст, ТМ Царство Ароматів

"Афродіта" з пастою алое і каланхое та ефірними оліями лимона, лаванди, кедра, сандалу - для догляду за проблемною та чутливою шкірою обличчя, шиї та зони декольте.

"Долина Троянд" - з екстрактами шипшини та обліпихи, пастою з пелюсток троянди і ефірними оліями лимона, герані, пальмарози - для догляду за сухою та зрілою шкірою.

"Золотий Ранет" з пастою яблук і ефірними оліми лимона, лаванди, вербени - для догляду за сухою і комбінованою шкірою обличчя, шиї та зони декольте.

"Клеопатра" - з пастою 7 -х трав і ефірними оліями неролі, лавра, лаванди - для догляду за в`янучою, зморшкуватою, пористою шкірою.

"Лимонна" - з пастою лимона і ефірними оліями лимона, апельсина, грейпфрута - для догляду за шкірою з розширеними порами, зморшкуватою, роздратованою,

"Мигдальна" з екстрактами петрушки та акації та ефірними оліями лимона, чайного дерева, лаванди, гіркого мигдалю для догляду за всіма типами шкіри обличчя.

"Морквяна" з пастою моркви, ефірними оліями пачулі, герані, ліметта, каєпута - для догляду за нормальною і сухою шкірою обличчя, шиї та зони декольте.

Купити можна в магазині Артишок в Києві (вул. Ярославів Вал 38, м. Золоті Ворота) або в інтернет-магазині Артишок

Увага! До кінця січня знижка 10% на весь асортимент продукції

Попит чи пропозиція: 
Пропозиція

[ Ответить автору объявления ]